Beste Dating Apps 2024 in Nederland

www.lexa.nl

Leden 138.000
Geslachtsverhouding

45 %
55 %
 • Datingsite voor singles die op zoek zijn naar liefde en een huwelijk
 • Berichten verzenden is een betaalde functie
 • Via deze datingsite worden al 20 jaar singles aan elkaar gematcht
 • Heeft een gratis te downloaden mobiele app
 • Datingsite heeft wereldwijd meer dan 8 miljoen premium leden
www.badoo.com

Leden 150.000
Geslachtsverhouding

35 %
65 %
 • Een sociaal netwerk dat goed is voor mensen die op zoek zijn naar een vriendschap of een informele date
 • Gratis lidmaatschap, maar premium functies zijn toegankelijk met credits of een premium lidmaatschap
 • De meerderheid van de gebruikers zijn oudere tieners en jongvolwassenen
 • App heeft een hoog percentage actieve leden
 • Mobiele app is gratis te downloaden
tinder.com

Leden 175.000
Geslachtsverhouding

38 %
62 %
 • Gemakkelijke swipefunctie waarmee je kan aangeven of je iemand wel of niet leuk vindt
 • Miljoenen leden om te bekijken
 • Leden van LGBTQ+ kunnen zich ook registreren
 • Maak verbinding met andere apps zoals Spotify, Snapchat, enz
 • Gebrek aan beveiliging als het gaat om de authenticiteit van een profiel
 • Beperkte profielinformatie beschikbaar
 • Swipe-beslissingen zijn in slechts enkele seconden gebaseerd op foto's, waardoor Tinder een beetje oppervlakkig wordt

Beste gratis dating apps - de remedie voor je eenzame hart?

We vieren vaak de kracht en het plezier van single zijn, maar daarbij gaan we vaak voorbij aan de harde realiteit ervan: eenzaamheid. Je voelt het een tijdje niet, maar nadat je thuiskomt van een filmavond met vrienden of een lange dag op het werk, wordt het betreden van je kamer, de kern van je comfortzone, een lege herinnering aan het feit dat je eigenlijk alleen bent.

Aan de ene kant is single zijn leuk en motiverend. Je kunt je leven leiden op je eigen voorwaarden, een carrière opbouwen en je richten op het verbeteren van jezelf. Maar op een gegeven moment zie je dat je vrienden zich eindelijk settelen of zelf een afspraakje plannen op het moment dat jullie altijd samen iets deden.

Dit doet je beseffen hoe fijn het is om iemand te hebben - een romantische partner, een leuke date in het weekend, of iets snels en makkelijks als een no strings attached persoon waarmee je seksuele escapades kunt hebben. Tijd om er iets aan te doen dus!

Wil je...

 • Een leuk gesprek met een vriend voordat je samen het bed induikt
 • Een leuke avond met iemand
 • Een kans om eindelijk je soulmate te ontmoeten
 • Een avontuurtje met iemand

Maar jij...

 • Hebt slechts beperkte tijd om te gebruiken voor dating
 • Bent alleen beschikbaar in het weekend
 • Wilt daten op je eigen tempo
 • Weet niet waar je moet zoeken naar een hete date

Dan zijn online dating apps misschien wel iets voor jou!

Dating apps zijn zo handig dat meer en meer mensen zich aanmelden. Ongeveer 40% van de heteroseksuele koppels en 65%van de koppels van hetzelfde geslacht ontmoeten tegenwoordig hun matches via dating apps. Deze informatie is het resultaat van een onderzoek dat door sociologen is uitgevoerd. Zij hebben met behulp van een enquête gekwantificeerd hoe koppels elkaar ontmoeten en bij elkaar blijven. Het resultaat laat zien hoezeer dating apps genormaliseerd zijn in het dagelijkse leven. In deze moderne tijd zijn dating apps Nederland een volledig geaccepteerde manier om een romantische partner te vinden.

Daar komt nog bij dat de beste dating apps je enorm zullen helpen bij het vinden van een relatie. Doordat je eindeloos veel opties en keuzes hebt, kun je er zeker van zijn dat je iemand zal vinden die als een deksel op jouw potje past.

Dit betekent dat je niet lang meer liefdeloos en single hoeft te zijn. Je kunt je gewoon aansluiten bij andere singles die misschien op zoek zijn naar dezelfde soort warmte - of plezier - als jij, door je aan te sluiten bij hun netwerk binnen gratis online dating apps zoals Hinge, Bumble, of Tinder.

Vrouw gebruik telefoon

Welke dating app is voor jou? De beste gratis dating apps!

Via een date is het net zo gemakkelijk om een date te scoren als om een pizza bij je thuis te laten bezorgen. Daten is hetzelfde als een pizza, want je komt er pas na het proeven achter of hij ook echt lekker is. Je kunt dus maar beter verstandig kiezen waar je je dates en matches vandaan haalt!

Er zijn momenteel duizenden dating apps zoals Hinge, Facebook Dating, Bumble, en Happn. Hier vind je duizenden singles die allemaal proberen om de juiste match te vinden. Je vind een gratis dating app, apps die op maat zijn gemaakt voor een groep met specifieke behoeften en apps die door iedereen gebruikt kunnen worden.

Het is gemakkelijk om te verdwalen in de eindeloze lijst van dating apps die nu beschikbaar zijn, dus de echte vraag is, welke van deze dating apps zal aan jouw behoeften voldoen?

Als je gelooft dat de beste dingen in het leven gratis zijn, kun je deze gratis dating apps uitproberen:

 • Tinder
 • Badoo
 • Lovoo

Deze gratis dating apps zijn volgens de statistieken een van de grootste qua publieksgrootte en profielaandeel in Nederland. Tinder komt op de eerste plaats terwijl Badoo op de derde en Lovoo op de vierde plaats staat. Als populair en gratis jou als muziek in de oren klinkt, kun je Tinder, Badoo, Hinge, Facebook Dating, Bumble, Happn en Lovoo proberen.

Zijn dating apps gratis?

Er zijn apps die je kunt downloaden en waar je een gratis profiel kunt aanmaken. Er zijn er echter een aantal die interessante premium functies bieden waarmee je meer verschillende opties kunt ontgrendelen. Dating apps zoals Tinder, Hinge, Happn en Bumble zijn gratis, maar er zijn steeds meer mensen die van  mening zijn dat de premium versie echt het geld waard is.

Er zijn apps die een "freemium prijsmodel" aanbieden. Ze zijn gratis te gebruiken en je kunt een profiel aanmaken, maar je moet een betaald lidmaatschap afsluiten als je toegang wil krijgen tot meerdere functies. Hiermee kun je vaak je profiel een boost geven, waardoor je sneller matches zal krijgen.

Het feit dat deze apps zo toegankelijk en gratis zijn heeft echter ook een nadeel. Ten eerste zijn de bedoelingen van de gebruikers vaak minder serieus dan op datingsites waarvoor zij wel moeten betalen. Dit is geweldig als je op zoek bent naar een losse flirt of een vriendschap, maar als je op zoek bent naar een serieuze relatie, kun je misschien beter kiezen voor een premium dating app.

Uiteindelijk komt het bij het kiezen van een dating app altijd neer op de behoeften die je hebt. Het maakt daarbij niet uit of een dating app gratis of betaald is, je moet zoeken naar een aanbieder die aansluit bij waar je naar op zoek bent. Onthoud wel dat het aan jou is om te bepalen of een app zoals Hinge, Facebook Dating, Bumble of Happn bij je past of niet.

Geschiedenis van Dating Apps

Ooit was het niet heel vanzelfsprekend om op een date te gaan met een persoon die je online ontmoet hebt. Tegenwoordig heeft de jongere generatie de manier waarop er naar online daten wordt gekeken veranderd.

Het concept van online daten is al in 1940 ontstaan in Newark, New Jersey en kwam voort uit het idee om "sociale equivalenten" bij elkaar te brengen. Via een vragenlijst werd toen geprobeerd om te bepalen of twee mensen bij elkaar zouden passen.

Dit concept van het matchen van mensen op basis van hun profielen zorgde voor een revolutie op het  gebied van daten en matchmaken. Jaren later werden met de komst van het internet ook de online dating sites geïntroduceerd.

Dating apps begonnen in 2003 vorm te krijgen en zijn voortgevloeid uit het mobiele daten.  Een bedrijf genaamd ProxiDating was een van de eersten die datingservices aanbood met behulp van Bluetooth-apparatuur, door gebruikers in de buurt met elkaar te verbinden.

Andere aanbieders die er al vroeg bij waren zijn Match.com, Webdate en Lavalife. Zij begonnen in 2004, toen het internet in ieder huishouden aan het doordringen was. De echte revolutie op het gebied van mobiel daten kwam pas in 2012, toen werd namelijk Tinder geïntroduceerd.

Tinder was voor iedereen met een smartphone beschikbaar en al snel was de app razend populair. Een nieuw tijdperk voor singles werd ingeluid en er werden meer singles bij elkaar gebracht dan ooit tevoren. Sinds die tijd zijn er veel vergelijkbare apps op de markt gekomen.

Er wordt geschat dat de totale markt voor dating apps ongeveer 2,1 miljard dollar waard is, waarvan Tinder minstens 750 miljoen opstrijkt.

Hoe werken dating apps?

Dating apps zijn in wezen een andere vorm van sociale media. De apps die het grootste aantal gebruikers hebben, worden over het algemeen als populair beschouwd, een goed voorbeeld daarvan is Tinder, waarvan de meeste gebruikers tussen de 18 en 29 jaar oud is. Dus, hoe werken dating apps?

 • De meeste dating apps matchen je op basis van een "ja of nee" functionaliteit
 • Net als bij Tinder kun je met de "ja of nee"-functie snel beslissen of je een persoon leuk vindt of niet
 • Sommige dating apps zijn locatie-gebaseerd om je te matchen met mensen in jouw omgeving
woman-using-dating-apps-se

Er zijn dating apps die alleen voor mobiele telefoons bestaan, maar veel web-based dating sites hebben hun portfolio ook uitgebreid naar mobiele gebruikers door een app aan te bieden die ongeveer dezelfde functionaliteit heeft als de website.

Dating Apps Algoritme

Dating apps worden aangedreven door machine-learning algoritmes (een hele mooie term voor een computer's to-do lijst) die mensen matchen op basis van hun informatie. De meeste dating app algoritmes matchen mensen op basis van hun locatie, omdat het zo gemakkelijker is om elkaar ook echt te ontmoeten.

Over het algemeen zijn de meeste dating app algoritmes tegenwoordig belast met het matchen van gebruikers op de volgende factoren:

 • Locatie
 • Voorkeur voor nabijheid
 • Voorkeur voor leeftijd
 • Kenmerken
 • Aantrekkelijkheid

Eenvoudig gezegd, de algoritmen leren wat ze van de gebruikers moeten doen. Het is niet alleen ontworpen om gegevens te verzamelen, maar ook om jouw voorkeuren en acties te leren kennen. Het verwijdert bijvoorbeeld mensen die je niet leuk vindt en toont vergelijkbare profielen op basis van mensen die je eerder wel leuk vond.

Dating Apps vs. Dating Sites

De meeste dating sites bieden een app-versie van hun site. Deze sites zullen soms gratis app versies hebben, terwijl toegang tot de app bij anderen een onderdeel van je lidmaatschap is.

De meeste dating apps zijn gratis beschikbaar, omdat er via een app geld kan worden verdiend op basis van advertenties of in-app aankopen zoals extra functies.

Hier zijn enkele van de voordelen van het gebruik van een dating app vs. een dating site:

 • Betere bereikbaarheid via mobiele telefoon
 • Maakt het mogelijk om in te loggen met een social media account zoals Facebook
 • Het is eenvoudiger om een foto te uploaden
 • Spraak en video functie zijn handiger in gebruik
 • Vind dates altijd en overal - tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer of zelfs terwijl je in bad zit

Het is echter goed om op te merken dat datingsites de mogelijkheid hebben om meer functionaliteiten aan te bieden aangezien je veel meer kunt doen met een desktop computer dan met een mobiele telefoon.

Dating App / Hook Up Cultuur

Mensen gebruiken dating apps om verschillende redenen. Sommige gebruikers zijn op zoek naar een serieuze, romantische relatie, maar je zult ook mensen vinden die het graag casual houden - de mensen die juist de jacht en het daten heel leuk vinden.

Online dating heeft het voor iedereen makkelijker gemaakt dan ooit tevoren om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit heeft ertoe geleid dat mensen romantische partners vinden, serieuze relaties hebben en soms zelfs een huwelijk aangaan. Maar niet iedereen is daar naar op zoek.

Soms willen mensen gewoon van bil gaan - en dat is prima. Vrijen is niets nieuws. Het hebben van one-night stands is geen uitvinding van de millennials, maar bestaat al zo lang als de mens bestaat.

dating-apps-couple-dating-se

Dating apps hebben voor losse flirts een veilige en gemakkelijke omgeving gecreëerd, waardoor het voor iedereen makkelijker is om er een te vinden. Dating apps dienden als de brandstof voor het vuur van de hookup cultuur. Voor de niet-ingewijden, hookup cultuur betekent:

 • Het accepteren en aanmoedigen van losse flirts en ontmoetingen.
 • Deze activiteiten omvatten, maar zijn niet beperkt tot one-night stands
 • Geen emotionele binding of verbinding op de lange termijn

Dating apps voor singles op zoek naar hookup bestaan omdat ze tegemoet te komen aan verschillende behoeften, doelgroepen en doeleinden - des te meer reden voor jou om zorgvuldig te kiezen via welke app je dit wil doen.

Onderzoek per dating app altijd wat de aard ervan is, wie de leden zijn en wat de prijs is, voordat je meteen in het diepe springt.

Soorten dating apps

Er zijn verschillende soorten dating apps die zich richten op groepen die een specifieke behoefte hebben. Deze opties maken het voor jou gemakkelijker om precies te vinden waar je naar op zoek bent.

Het grootste voordeel van online daten is dat jij de controle hebt. Je kunt de verschillende apps proberen en kijken welke voor jou werkt. Gebruik de volgende als leidraad:

Dating apps voor dates, plezier en misschien meer

Veel van de populaire dating apps worden door leden gebruiks voor algemene doeleinden, zoals het vinden van een date, een losse flirt of juist een serieuze relatie. Het hangt er maar net vanaf naar wat voor match jij op zoek bent. Dit zijn enkele opties voor als je op zoek bent naar en meer neutrale dating app:

 • Tinder
 • Badoo
 • Lovoo
 

Dating apps om liefde te vinden

Uiteindelijk zijn er dating apps die je kunnen helpen om een serieuze en langdurige relatie te vinden. Deze zijn in de eerste plaats gemaakt om je te helpen om "de ware" te vinden, zoals Hinge dating app. Kijk ook eens naar:

Dating apps voor hookups

Dan zijn er de populaire hookup dating apps. Deze zijn er speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een snelle, no-strings-attached soort plezier. In hoeverre het echt ‘’wild’’ zal zijn, hangt af van de aard van de dating app die je kiest. De beste dating apps voor een snelle flirt zijn:

Dating apps voor professionals

Deze dating apps richten zich op jonge (en zich jong voelende) professionals die het op dit moment misschien te druk hebben met hun carrière om een partner te vinden. Kijk voor een serieuze dating app voor professionals eens naar:

Gay dating apps

Er is geen tekort aan dating apps die tegemoet komen aan elke doelgroep en interesse en daarom zijn er ook speciale apps voor de LGBTQ+ gemeenschap. Dit kan een gay dating app, lesbische dating app of transgender dating app zijn. Sommige apps richten zich op de gehele gemeenschap. Bij de andere apps is er vaak ook een optie om als gay te zoeken, daarvoor moet je vaak in de instellingen aanpassen waar je naar op zoek bent. Kijk voor de beste gay dating apps eens naar:

 • Romeo (homo)
 • Wapa (lesbisch)
 • Her (lesbisch)
 • Grindr (homo)

Hoe kies je de juiste dating app?

Bij de meeste dating apps kun je gratis registreren en vervolgens ook gratis de app downloaden en installeren. Het kost je dus niet veel tijd om er een aantal uit te proberen en zo de app te vinden die voor jou het beste werkt. Hier zijn enkele van de factoren die je moet overwegen wanneer je beslist bij welke app je je aansluit:

Naar wat voor soort relatie ben je op zoek?

Voordat je zelfs maar overweegt om op een dating app te gaan, moet je je eerst bewust zijn van wat je wilt. De sleutel tot het succesvol online vinden van een partner, is dat je een dating app gebruikt die aansluit bij jouw behoeftes.

Wat zijn de beperkingen van de app?

Kijk eerst naar de functies van de app en wat deze verder te bieden heeft. Zorg ervoor dat je er uit haalt wat je nodig hebt en dat de app aan al jouw eisen voldoet. Dit zijn enkele functies waar je goed over na moet denken:

 • (Video) bellen
 • Onbeperkt berichten sturen
 • Chatten zonder dat je een match hebt
 • Zien wie je profiel heeft bekeken
 • Veiligheid en betrouwbaarheid van profielen
 • Anoniem en discreet daten
 • Brede of specifieke doelgroep

Hoe makkelijk of moeilijk is het om je in te schrijven?

Bij sommige dating apps kun je binnen een paar minuten lid worden, terwijl anderen juist een heel ingewikkelde aanmeldprocedure hebben. Soms moet je lange vragenlijsten invullen en verifiëren wie je bent voordat je lid kunt worden. Controleer altijd de voorwaarden en hoe lang het duurt om je profiel helemaal klaar te maken.

Hoe veilig is de datingsite? Zal je privacy beschermd worden?

De veiligheid is het belangrijkste dat je moet controleren zodra je een dating site gaat uitkiezen. Veiligheid moet je nummer één prioriteit zijn wanneer je lid wordt van een datingsite. Zorg ervoor dat de dating site beveiligingsfuncties heeft die je beschermen tegen alle mogelijke vormen van schade.

Wat is de oriëntatie en doelgroep van de dating app gemeenschap?

Als je goed controleert wat de doelgroep van je dating app is, zal je sneller weten of je een geschikte partner zal kunnen vinden op de app. Denk goed na over de doelgroep waar je naar op zoek bent, wil je de dating app bijvoorbeeld specifiek beperken tot 50 plus, hoger opgeleiden of sexdating?

Je vind je antwoord op deze vraag door betrouwbare reviews te lezen en de apps zelf uit te testen. Zo voorkom je dat je je kostbare tijd verspilt.

Wil je online daten via mobiel of computer?

Wil je een geoptimaliseerde app voor mobiel, of is de mobiele versie van de website voldoende? Niet alle datingsites zijn er voor beide platformen, sommige zijn alleen beschikbaar als app en andere alleen als datingsite voor de pc.

Als dit het geval is, zullen bijvoorbeeld de dating apps Tinder, Hinge, Bumble, Inner Circle en Happn erg snel verlopen, waardoor je misschien beter kunt kijken naar apps als Lexa, Parship of EliteDating.

Hoe zit het met kosten en locatie?

Wil je liever een gratis dating app of ben je bereid om extra te betalen voor meer functies en meer serieuze dates?

Wil je ook kiezen voor een wereldwijde dating app die overal ter wereld gebruikt kan worden en matches oplevert? Of zal een Nederlandse dating app die alleen in Nederland te gebruiken is beter voor je werken?

Zijn dating apps het waard?

Is het de moeite waard via een online dating app naar je ware liefde te zoeken? Hier zijn enkele voors en tegens om je te helpen beslissen:

Voors

 • Groot bereik
 • Toename van privacy
 • Anonimiteit
 • Snel in contact komen met veel potentiële dates
 • Handig in gebruik
 • Snellere communicatie
 • Gemakkelijk dates in jouw omgeving zoeken
 • Vind vrijblijvende avonturen

Tegens

 •  Andere leden met slechte bedoelingen
 • Het is makkelijk om misleid te worden
 • Zoveel opties kunnen overweldigend worden
 • Er kunnen nepprofielen zijn

Dating Tips: Wat je moet onthouden als je lid wordt van een dating app

 • Wees transparant

Je moet bereid zijn om alles van jezelf prijs te geven en voorkomen dat je een nep account aanmaakt. Zo bederf je namelijk het hele punt van een dating app, omdat je zo niemand zal kunnen vinden om een band mee op te bouwen.

 • Kijk uit voor nepaccounts

Het internet in het algemeen, kan een enge plek zijn en dating apps zijn geen uitzondering. Sommige mensen doen dit om bepaalde redenen. Je moet je ervan bewust zijn dat oplichters met nepprofielen ook op dating apps op de loer liggen.

 • Wees gewoon jezelf

Het klinkt misschien als een cliché, maar de enige manier waarop je ooit een echte date zult vinden is door jezelf te zijn. Iedereen wil er leuk uitzien op hun profielfoto's, maar alleen door jezelf te zijn kun je iemand vinden die echt bij jouw persoonlijkheid past.

Slotwoorden: Stel je de mogelijkheden voor!

Online dating is zo leuk als je het zelf maakt. Het kan verschrikkelijk zijn, of het kan geweldig zijn. Bereid je voor om teleurgesteld te worden, maar laat je niet ontmoedigen. Swipe tot je de "ene" vindt - en geniet van elk moment dat de ervaring je kan brengen.

Het wordt tijd dat je plezier hebt, nieuwe mensen ontmoet en dingen probeert die je nog niet eerder hebt gedaan. Door middel van dating apps, zul je relaties kunnen vinden die een mensenleven kunnen duren of die gewoon leuk zijn voor een tijdje.

Je reis zal zo veel makkelijker worden als je weet wat de beste dating app voor jou behoeftes is en hoe je deze in jouw voordeel kunt gebruiken.

We leven in de 21ste eeuw, dus de mogelijkheden zijn eindeloos en liggen letterlijk aan de toppen van je vingers. Ben je klaar om je geluk te beproeven op de dating apps? Kijk dan naar onze aanbevelingen die jou kunnen helpen om te beslissen!

DatingScout.nl Auteur Chris Pleines
Chris Pleines
Oprichter van Datingscout en auteur van Online Dating for Dummies

Veelgestelde vragen

Feiten

Is er een dating app voor mensen onder de 18?

Ja, er zijn dating apps waar leden vanaf dertien jaar lid van kunnen worden. Enkele voorbeelden daarvan zijn Skout en MeetMe.

Heeft Facebook een dating app?

Facebook heeft een nieuwe functie gelanceerd, Facebook Dating, waar leden elkaar kunnen ontmoeten en plannen kunnen maken om te daten. Het is geen aparte app en het kan worden geopend via de app van Facebook.

Zijn dating apps gezond voor mensen?

De effecten van dating apps op mensen lopen sterk uiteen. Maar voor mensen die alleen zijn en op zoek zijn naar wat gezelschap, kan een dating app veel helpen om stress weg te nemen, om het gevoel te hebben aardig of geliefd te zijn.

Bruikbaarheid

Hoe begin je een gesprek op dating apps?

Hoe je het beste een gesprek kunt beginnen op een dating app hangt af van de functies van de app. Sommige apps hebben namelijk een functie waarbij je iemand een knipoog of een glimlach kunt sturen, terwijl je bij anderen meteen kunt chatten. De meeste apps vereisen dan twee leden eerst een match hebben voordat ze met elkaar kunnen communiceren. Premium lidmaatschappen geven je toegang tot alle functies op het gebied van communicatie.

Werken dating apps echt?

De meeste dating apps werken. Er zijn genoeg verhalen van gebruikers die je kunnen vertellen dat zij succes hebben gehad. Het hangt natuurlijk altijd af van jouw situatie, maar als je geduld hebt en de app op de juiste manier gebruikt, zal het hoogstwaarschijnlijk werken.

Betaling

Zijn dating apps gratis?

De meeste apps zijn gratis te downloaden uit de Apple App Store en Google Play Store. Het kan echter nodig zijn dat je in-app aankopen moet doen om extra functies te kunnen gebruiken.

Beveiliging

Zijn dating apps veilig om te gebruiken?

Over het algemeen zijn dating apps relatief veilig. Voornamelijk apps waarbij iedere gebruiker zich moet verifiëren en waarbij gebruikers in staat worden gesteld om verdacht gedrag van anderen te rapporteren en te blokkeren. De sleutel tot veiligheid ligt echter niet alleen bij de apps. Je moet extra voorzichtig en waakzaam zijn wanneer je de app gebruikt door bijvoorbeeld geen persoonlijke informatie over jezelf te delen en andere leden niet in het openbaar te ontmoeten.

Aanbevelingen

Wat zijn de beste dating apps van dit moment?

We hebben de populairste dating apps van dit moment bekeken en we hebben de top drie samengesteld. Je kunt ze bekijken in de vergelijkingstabel hierboven.

Hoe kies je een dating app?

Bij het kiezen van de dating app voor jou, moet je eerst nagaan wat jouw intenties zijn - of je op zoek bent naar een korte of lange termijn relatie. Daarna kun je kijken naar de verschillende dating apps die we hebben beoordeeld en op basis daarvan de app die het beste bij jou past vinden.

Welke dating app is goed om mee af te spreken?

Bekijk de beste dating apps in de vergelijkingstabel hierboven en kijk welke er bij jou het meeste in de smaak valt. Sommige apps zijn gratis, terwijl anderen alleen betalende leden toelaten. Laat je niet te veel misleiden door de gratis apps, daar is je veiligheid en privacy niet altijd gegarandeerd.

Moet ik een dating app nemen?

Als je iemand wilt ontmoeten, voor een korte of lange termijn relatie, kan een lidmaatschap bij een dating app veel helpen. Het gebruik van een app is handig, vooral als je altijd onderweg bent.

Welke dating apps zijn gratis?

Je kunt de meeste dating apps gratis downloaden. Meestal is de registratie ook gratis. Je kunt op deze pagina ook een aantal gratis dating apps bekijken.